Peak

moveoo_peak copy1

MoveooPeak är en varierad och funktionell cirkelträning som aktiverar och stimulerar kroppens alla egenskaper. Med traditionella redskap såsom hantlar,  stänger, bollar, (med och utan vatten), mattor och gummiband skapas varierande övningsstationer som utmanar den aktive på ett individuellt anpassat sätt.
Vi använder även andra redskap som sanbells, U-step och flex-bar.

MoveooPeak är ett träningssystem som har gjort sig känt för alla varierade övningar som utmanar såväl styrka, kondition som balans och rörelse samtidigt som att det är kul.

Utbildningen ger dig kunskap och insikt i hur du skapar möjligheter kring träning. Efter utbildningen kan du direkt börja leda pass mot olika grupper med olika behov. Passlängden kan anpassas efter behov, allt från 30 minuter till 60 minuter.

MoveooPeak används idag av såväl idrottslag som på gymmens gruppträning. Personliga tränare och terapeuter är andra ledare som använder träningsformen mot sina klienter och då i mindre och exklusiva grupper.

Upplägg
Under dagarna går du som utbildningsdeltagare igenom en stor mängd övningar som ligger som grund för träningssystemet. Utbildningen ger i huvudsak praktisk kunskap där du som blivande instruktör själv får träna på övningarna.

Utbildningen innehåller även en rörelseanatomi- & biomekanikdel som är anpassad för MoveooPeak. I den delen går vi bland annat igenom – Hur bör kroppen tränas för att uppnå balans och symmetri? Vad är funktionell träning? Vi går helt enkelt igenom vad det är som effektiviserar rörelsen.

Du bör ha god träningsvana sedan innan.

Längd:2 dag
Kostnad: 3500 kr

Boka dig enkelt här!

Våra koncept

Våra koncept

Widgetmedloggor1

Missa inte vårt nyhetsbrev!

E-postadress
fornamn
efternamn
foretag

Education

Vi ger dig de redskap du behöver för att bli en uppskattad instruktör inom funktionell fysträning som främst riktar sig mot grupper. Anmäl dig på en av våra utbildningar idag! >>>

© 2021 B.I.M. Education.