Flex

moveoo_flex1

MoveooFlex är ett koncept där vi använder balansbollar, vikter och en stor mängd rörelser för att stärka och stabiliserar kroppens alla muskel samtidigt som att vi utmanar samspelet mellan hjärnan och muskler. Övningarnas utformning gör att alla kan vara med och göra sitt bästa redan från första passet oavsett om utmaningen ligger på en hög nivå. Den mer avancerade utövaren har hela tiden möjlighet att förbättra och utveckla sina fysiska egenskaper i träningen samtidigt som den som är ny på boll kan utmanas efter sina förutsättningar .

Bollen är som bekant rund och vårt gränslösa synsätt på träning leder till en rad situationer som inte bara utmanar kroppens alla egenskaper, det ger också en hel del svett och skratt.

Upplägg
Under dagarna går du som utbildningsdeltagare igenom ett stort antal övningar som ligger som grund för träningssystemet.
I utbildningen får du även ta del av olika bolltester som avslöjar olika instabiliteter hos utövaren.

Utbildningen ger i huvudsak praktisk kunskap där du som blivande instruktör själv får träna på övningarna. Teoriblocket innehåller bland annat ämnen som passuppbyggnad och din roll som instruktör.

Utbildningen innehåller även en rörelseanatomi- & biomekanikdel som är anpassad för MoveooFlex. I den delen går vi bland annat igenom – Hur bör kroppen tränas för att uppnå balans och symmetri? Vad är funktionell träning? Vi går helt enkelt igenom vad det är som effektiviserar rörelsen.

Längd: 2 dag:
Kostnad: 3500 kr

Boka dig enkelt här!

Flex fick 4 ++++ när Aftonbladet testade passet.

Våra koncept

Våra koncept

Widgetmedloggor1

Missa inte vårt nyhetsbrev!

E-postadress
fornamn
efternamn
foretag

Education

Vi ger dig de redskap du behöver för att bli en uppskattad instruktör inom funktionell fysträning som främst riktar sig mot grupper. Anmäl dig på en av våra utbildningar idag! >>>

© 2021 B.I.M. Education.