Athletic

moveoo_athletic1

Athletic är ett varierat och funktionellt styrketräningskoncept där vi med skivstång (typ Pump) utvecklat ett varierat och funktionellt fyspass. Med stång och viktskivor som redskap skapas ett allsidigt styrkepass där vi med en stor mängd övningar jobbar igenom kroppen i ett fartfyllt tempo. 

Till skillnad mot många andra stångpass i grupp är intervallerna i Athletic kortare och variationen på övningarna gränslösa. Upplägget tillåter deltagaren att jobba efter de individuella förutsättningarna, och i det egna tempot. Passet utvecklar inte bara styrkan. Rörlighet, balans, stabilitet är andra egenskaper som snabbt utvecklas med Athletic träning.

Athletic kan ersätta tidigare gruppstångpass såväl som komplettera dem då träningsformen är vidareutvecklad på ett sätt som gör den unik.

Upplägg
Under dagarna går du som deltagare igenom en stor mängd övningar som ligger som grund för träningssystemet. Vi går även igenom ett antal mallar som hjälper dig som instruktör att skapa varierade och allsidiga pass. Utbildningen ger i huvudsak praktisk kunskap där du som blivande instruktör själv får träna på övningarna.

Efter utbildningen har du de redskap som krävs för att du skall komma igång med att leda uppskattade pass.

Övrigt innehåll:
Rörelsebiomekanik
Träningsteknik
Instruktörspedagogik
Passuppbyggnad
Längd:2 dag
Kostnad: 3500 kr

Boka dig enkelt här!

Här kan du läsa om när Tidningen Fitness var på besök och prövade Athletic!

Våra koncept

Våra koncept

Widgetmedloggor1

Missa inte vårt nyhetsbrev!

E-postadress
fornamn
efternamn
foretag

Education

Vi ger dig de redskap du behöver för att bli en uppskattad instruktör inom funktionell fysträning som främst riktar sig mot grupper. Anmäl dig på en av våra utbildningar idag! >>>

© 2021 B.I.M. Education.