Om B.I.M. Education

Bodies in motion utbildar och inspirerar tränare och ledare, främst inom den funktionella gruppträningen.

Vi har har valt att specialisera oss på den medvetet gränslösa och funktionella träningen som vänder sig till grupper.

Vårt mål är att utbilda, inspirera och vidareutveckla engagerade funktionella fysinstruktörer som förmedlar en träning som ligger i yttersta framkant.

Med ett nytänk inom träningen har vi har skapat ett antal träningssystem där deltagarna med olika redskap utmanas och utvecklas samtidigt som de har roligt allt efter de individuella egenskaperna.

Förutom utbildningarna medverkar vi i, samt skapar egna, olika workshops och event där vi sprider entusiasm och inovativ energi kring den funktionella träningen.

Gemensamt för alla utbildningar och våra framträdande på event och i media är att vi med glädje delar med oss av vår drygt 25 åriga erfarenhet i träningsbranschen och som tränare.

Vår kunskap och erfarenhet, samt våra träningssystem, används idag inte bara av yttersta tävlingselit och motionärer på träningsanläggningar och i föreningar. Även terapeuter och personliga tränare söker sig till oss.

Thomas Langer

Leg sjukgymnast (1987) med inriktning på ortopedisk medicin och idrottsmedicin, CSPT (certified sportsmedicine physiotherapist). Ger akupunktur.
Efter en heldag med Bodies in motion och dess grundare Jose Nunez har han vidgat sitt perspektiv och fått en ökad bank av övningar som skiljer sig från de traditionella.
-Jose och Bodies in motion tänker ” utanför lådan”, och detta laterala tänkande avspeglar sig i dena enorma arsenal av övningar som han med en sådan lätthet förmedlar. Jag tycker att jag har fått med mig mycket som kan användas både för egen del och i arbetet med patientträning.
Thomas är övertygad om att den kunskap som Bodies in motion sprider ökar människors fysiska förmåga och ger upphov till reflektioner. Något som i förlängningen leder till bland annat färre skador.
-Eftersom jag jobbar intensivt med redcordmetoden som bygger på funktionella grundstenar känns det inspirerande att fler jobbar i samma riktning. Jag tycker att Jose och Bodies in motion har en enorm praktiskt kunskap. Han förmedlar denna med stor variation, massvis med glädja, humor, entusiasm och energi!


Thomas Langer

Välkommen att ta del av vårt utbud som får dig att utvecklas och inspireras till att bli en instruktör som ligger i yttersta framkant av den gränslöst funktionella fysträningen!

 

Våra koncept

Våra koncept

Widgetmedloggor1

Missa inte vårt nyhetsbrev!

E-postadress
fornamn
efternamn
foretag

Education

Vi ger dig de redskap du behöver för att bli en uppskattad instruktör inom funktionell fysträning som främst riktar sig mot grupper. Anmäl dig på en av våra utbildningar idag! >>>

© 2021 B.I.M. Education.