LIVAT

Inom kort har LIVAT en egen hemsida som beskriver syfte, mål och allt där i mellan.

LIVAT är en ideell förening som gör skillnad
Vi utbildar och arrangerar workshops där vi skapar ledare och förebilder som ska leda våra ungdomar in i en aktiv vuxenvärld.

Fokus ligger på framtidens träning, men vår insikt säger oss att träningen inte blir bättre än den övriga livsstilen.
Därför strävar LIVAT efter en funktionell och naturlig livsstil som följer de behov som skapats genom de miljoner år som skapat människan.

LIVAT vänder sig till idrottsföreningar och liknande grupper där ungdomar har behov av en träning som utvecklar istället för begränsar den unika rörelsen

Föreningen startades 2013 men erfarenheten är lång. Grundare är Jose Nunez. Han har varit verksam som tränare i drygt 25 år.
Idag driver Jose Bodies in motion (BIM) som fokuserar på utveckling, utbildning och workshops inom gränslöst funktionell träning.
Jose är känd för sitt innovativa träningstänk som tenderar att ligga utanför ”boxen” jämfört med den traditionella träning som bedrivs idag. Jose har utvecklat Moveoometoden som vilar på tre hörnstenar: instabilitet, rotation och framför allt utmaning. Jose anlitas av media och företag där inspiration önskas. Han är en uppskattad föreläsare och debattör som vill få lyssnaren att tänka om och tänka naturligt.

LIVAT skapar olika gruppträningsmoduler som alla följer en röd tråd:

 • De är tillåtande och samtidigt individuellt utmanande
 • De skapar rörelse, inte begränsning i form av träningsmaskiner med mera
 • Aktiverar hjärna, nerver och muskler i dess samarbete
 • Vi vill skapa glädje kring träningen

LIVAT’s moduler aktiverar helt enkelt sådant som vi vet har skapat människan av idag, och som får den att prestera bättre.

LIVAT’s olika moduler kan vara specialdesignade efter specifika önskemål och behov, exempelvis basketanpassade. De kan också vara anpassade till vardagens alla utmaningar och då vända sig till ungdomar i allmänhet som i skolor.

Närliggande mål:

Skapa ett nätverk med intressenter som vill skapa framtidens träning

 • Finansieringshjälp
 • Forskare och terapeuter, psykologer med mera
 • Media
 • Web, layout
 • Lokal, logistik

Framtida mål:

 • Bli en faktor som påverkar ungdomars syn och val av träning
 • Öppna ungdomsgym
 • Skapa ett riksförbund med ca 200 underföreningar. (Vill du starta en underförening?)
 • Vara en naturlig partner inom idrottsrörelsen

Som nätverkspartner syns du i ett sunt och innovativt forum som främjar ungdomars hälsa och prestation. Träningsformen har genom Bodies in motion fått mycket utrymme i TV och tidningar. Med LIVAT strävar vi efter en medveten mediaökning. Du medverkar även i de utbildningar och workshops som LIVAT arrangerar samt även i de som LIVAT bjuds in till.

Vi vet att vi med en liten insats kan skapa stora tankar och idéer hos våra unga. Vi vill ge dem en naturlig och nyfiken syn på prestation och rörelse. Inte bara muskel- och visuella resultat. Vi vill främja en sund syn på kost och näring och undvika kemiska fallgropar.

Några av våra referenser fram till idag (Bim/LIVAT):

Försvaret
Rikspolisen
Göteborg kommun
Stockholms Idrottsförvatlning
Ett stort antal företag
Ett än större antal gym och föreningar

Våra koncept

Våra koncept

Widgetmedloggor1

Missa inte vårt nyhetsbrev!

E-postadress
fornamn
efternamn
foretag

Education

Vi ger dig de redskap du behöver för att bli en uppskattad instruktör inom funktionell fysträning som främst riktar sig mot grupper. Anmäl dig på en av våra utbildningar idag! >>>

© 2021 B.I.M. Education.